Toch een beetje parade op ZO-NWS

Gepubliceerd op 25/11/2020 om 14:04

De editie van 2020 is afgelast en verschoven naar een jaar later, vanwege het coronavirus. Verslaggever Ton van Hoorn gaat in gesprek met verschillende betrokkenen. We blikken terug op voorgaande edities, nemen een kijkje in de toekomst, maar bespreken ook het heden omtrent het worldfestival.

In de eerste aflevering praat bestuurslid Roger Gordijn in het oude gemeentehuis over de historie van de Parade.

In de tweede aflevering praat voorzitter Ron Kamerman over de voorbereidingen van de Parade. Ook komen de financiën en de toekomst van het worldfestival aan bod.

In de derde aflevering praat Ron Logister van de werkgroep programmering Vijverpark over de livebands die zouden optreden na de reguliere voorstellingen. 

 

In de vierde aflevering praat vrijwilliger Angelique op den Kamp over het werk achter de schermen tijdens de voorstellingen. En problemen zijn er om opgelost te worden.

In de vijfde aflevering praat vrijwilliger Alie Ekhart over haar werk als vrijwilliger bij de Parade. Ook zij hoopt vurig op een doorstart in 2021.

In de laatste aflevering van de terugblikken op de Parade zijn er beelden van achter de schermen uit 2012. Tevens een korte samenvatting van de optocht in 2016.

Advertenties