Heerlens bedrijventerrein verkocht

foto © ZO-NWS | Google Maps
Gepubliceerd op 6/01/2023 om 13:24
Laatst bewerkt op 6/01/2023 om 17:06

Bedrijventerrein C-Mill in Heerlen is verkocht aan Episo6. Dat is een fonds dat beheerd wordt door een vastgoedinvesteringsbeheerder.

Voormalige eigenaars Geerd Simonis en Norbert Janssen vierden afgelopen jaar nog het 15-jarig bestaan van het bedrijventerrein op het voormalige Philips-terrein. Het terrein werd in de jaren vijftig ontwikkeld en een verduurzamingsslag is noodzakelijk om de bedrijfsverzamelgebouwen toekomstbestendig te maken. 

Het bedrijf van het duo (C'magne) laat aan dagblad De Limburger weten deze gigantische en kostprijzige opknapbeurt niet alleen aan te kunnen en ging daarvoor op zoek naar een nieuwe partner of eigenaar. Het huidige team van hun bedrijf C’magne blijft op C-Mill diensten zoals de receptie en de technische dienst leveren.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties