Oude sporthal in Kerkrade gaat op de schop

foto: iStock
Gepubliceerd op 2/02/2024 om 12:29
Laatst bewerkt op 2/02/2024 om 13:52

De oude sporthal in Kerkrade-West is verkocht en gaat op de schop. De nieuwe eigenaar heeft plannen om in het pand een sport- en revalidatiecentrum te openen.

Volgens de vergunningaanvraag die bij de gemeente Kerkrade is binnengekomen kunnen mensen in de voormalige sporthal terecht voor onder andere fysiotherapie, ergotherapie, bewegingstherapie en revalidatiebegeleiding. Tegelijkertijd kan men er terecht voor voedingsadvies en gezondheidscoaching.

Nadat de Sporthal Vie in gebruik was genomen had de gemeente het pand te koop gezet. Geïnteresseerden konden een bod doen en moesten een plan indienen voor het gebruik van het pand. Volgens dagblad de Limburger viel het plan van Medi Nik SwissHealth het beste in de smaak bij de gemeente Kerkrade. Zij leggen ruim drie ton neer voor de sporthal. Medio juni moeten de aanpassingen en de parkeerplaatsen klaar zijn.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties