BSV Limburgia wint met overtuiging Sjra Jacobstoernooi

foto: iStock
Gepubliceerd op 21/08/2023 om 11:59
Laatst bewerkt op 21/08/2023 om 12:37

Voetbalvereniging BSV Limburgia was ook dit jaar weer heer en meester tijdens het Sjra Jacobstoernooi. Het toernooi vond vrijdag en zondag plaats op de velden van BSV Limburgia.

Vrijdag versloeg het team van trainer Jan van Dijk SV Langeberg met duidelijk cijfers. Bij het laatste fluitsignaal stond de score van 8-0 op het bord en werd de finale op zondag bereikt. De Leeuw was met een 3-0 overwinning op SV Brunssum de andere finalist van het toernooi. 

Nadat zondag als eerste de troostfinale met 2-1 werd gewonnen door SV Langeberg was het tijd voor de finale. Deze werd gade geslagen door een flinke afvaardiging van de familie Jacobs. BSV Limburgia liet al snel zien dat ze voor de winst van het toernooi gingen. Het werd uiteindelijk 7-0.

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties