Autodief crasht met dure BMW-cabrio

foto © ZO_NWS | iStock
Gepubliceerd op 23/01/2024 om 09:38
Laatst bewerkt op 23/01/2024 om 10:26

Na een achtervolging is in de nacht van maandag op dinsdag een autodief uit Heerlen met een luxe BMW-Cabrio gecrasht. Het voertuig was kort daarvoor bij een autohandelaar in het Duitse Übach-Palenberg gestolen.

Een politiepatrouille zag het gestolen voertuig met hoge snelheid over de Heerlener Straße in Scherpenseel, net over de grens bij Landgraaf, rijden en zette de achtervolging in. De Duitse politie werd hierbij ondersteund door de Koninklijke Marechaussee. Nadat de autodief was gecrasht, kon hij worden aangehouden. 

De auto was voorzien van een gestolen kenteken en was met een speciale sleutel gestart. De verdachte man kon geen geldig rijbewijs overleggen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties