WMC Kerkrade van start gegaan met een parade

Foto: © HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 8/07/2022 om 10:48
Laatst bewerkt op 8/07/2022 om 11:19

De negentiende editie van het Wereld Muziek Concours (WMC) is donderdag van start gegaan met een parade door de binnenstad van Kerkrade. Door de grote toestroom van het publiek misten velen het begin van de parade.

De duizenden bezoekers die wel op tijd in de stad waren konden als eerste genieten van het Klankstadorkest Kerkrade. Het orkest bestaat uit 170 muzikanten van verschillende muziekkorpsen uit de Klankstad. Daarna was het tijd voor het OLS Collective Corps. De muzikanten van diverse Limburgse schutterijen laten de schutterscultuur zien die Limburg rijk is. 

Afgewisseld met steltlopers, vogelkostuums en nog veel meer bonte troepen was het duidelijk dat de komende weken muziek centraal staat tijdens de diverse activiteiten en wedstrijden in Kerkrade. Kijk op www.wmc.nl voor een volledig overzicht van alle activiteiten.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties