VIDEO: Ode aan de Zorg deel 2

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 25/06/2022 om 10:00
Laatst bewerkt op 17/04/2023 om 09:41

Harmonieorkest Concordia Treebeek gaf onlangs in de Brikke Oave het concert Ode aan de Zorg. Streekomroep ZO-NWS maakte daarvan een registratie. Nadat vorig weekend het eerste deel te zien was volgt nu deel 2 van het concert.

Het concert was bedoeld om verplegend personeel, verzorgenden, mantelzorgers en vrijwilligers in de zorg op een muzikale manier bedanken voor hun inzet tijdens de coronacrisis.

Aan het concert werd muzikale medewerking verleend door:
Harmonieorkest Concordia Treebeek onder leiding van dirigent Bert Steinmann en gastdirigent Armand Wolfs, Véronique Meuffels (vocaal soliste en presentatie), instrumentele solisten Lotte Offermans, Thijmen Wijnands en Raymond Marx. Ook een ensemble onder leiding van Marianne Veldpaus, ontstaan in het kader van het Brunssumse project ‘Muziek verbindt’ liet van zich horen.

De uitzending van het tweede deel is zaterdag en zondag om 10.00, 14.00, 18.00 en 22.00 uur op het tv-kanaal van ZO-NWS. Het eerste deel is terug te vinden op onze website: Ode aan de zorg deel 1

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties