VIDEO: Halloweentuin van zusjes

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 31/10/2022 om 13:28
Laatst bewerkt op 31/10/2022 om 14:39

De zusjes Lotus (13) en Lizzy (11) uit Geleen hebben samen met hun ouders hun tuin veranderd in een Halloweenspookhuis. Zo'n 60 mensen bezochten de griezeltuin.

Verdeeld over drie grote tenten jagen tientallen enge figuren, poppen en andere Halloween attributen de bezoekers schrik aan. Het idee kwam van de jongste dochter Lizzy: "ik had op YouTube een filmpje gezien en toen dacht ik dat wil ik ook thuis. En vorig jaar hebben we voor het eerst een Halloweentuin gemaakt", zegt de jonge horrorfan enthousiast.

Na een week opbouwen was het afgelopen weekend weer zover: Sander en Patricia, de ouders, bouwden in een dikke week de grote tuin om tot griezelparadijs. "Ze vinden het leuk om te doen en voor de smile op hun gezichtjes doe je het", zegt Sander. Het gezin stuurde uitnodigingen naar klasgenootjes, de buren en familie en vrienden. Zo'n 60 nieuwsgierigen kwamen de afgelopen twee dagen een kijkje nemen. De komende dagen worden de Halloweenspullen weer opgeborgen. "Dan kunnen we weer bedenken wat we volgend jaar gaan maken", laten de ouders weten. 

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties