Verdachte aangehouden wegens mishandeling Rd4-medewerkers

Foto: Facebook
Gepubliceerd op 19/05/2023 om 15:44
Laatst bewerkt op 19/05/2023 om 15:55

Een 20-jarige man uit Heerlen is aangehouden wegens mishandeling van de inzittenden van een Rd4 vuilniswagen. Dat gebeurde afgelopen woensdag op de Euregioweg in Heerlen.

De man heeft zich vrijdag gemeld op het politiebureau in Heerlen. Hij is daar als verdachte gehoord, laat de politie weten.

Drie medewerkers van reinigingsdienst Rd4 werden woensdag op de Euregioweg door twee onbekenden in een auto klemgereden en daarna met pepperspray bespoten. Kort daarvoor waren de vuilnismannen getuige geweest van de mishandeling van een hond. Nadat ze daar een opmerking over hadden gemaakt werden ze een stukje verderop bij een rotonde klemgereden en werd pepperspray in hun cabine gespoten. 

Het incident werd door een dashcam van een auto vastgelegd. De mishandeling van de drie inzittenden van de vuilniswagen leidde tot veel verontwaardiging.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties