Veiligheid in Voerendaalse buitengebieden

foto: Instagram Handhaving Voerendaal
Gepubliceerd op 20/12/2023 om 15:17
Laatst bewerkt op 20/12/2023 om 15:48

De gemeente Voerendaal organiseert op woensdag 17 januari een informatieavond over veiligheid in het buitengebied. Deze bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis van Voerendaal.

Door het houden van zogenaamde 'alert bijeenkomsten' hoopt de gemeente beter inzicht te krijgen waar in het buitengebied overlast, afvaldumpingen en vernielingen plaatsvinden. Daarnaast is er ook aandacht voor diefstal, inbraak, stroperij en verkeersonveilige situaties in het buitengebied. 

Samen met de inwoners wordt gekeken hoe deze gevaarlijke en illegale praktijken aangepakt kunnen worden. Ook brandweer en politie schuiven aan om mee te denken over oplossingen en het signaleren van overtredingen. Aanvang is om 19.30 uur en aanmelden is noodzakelijk en kan via www.voerendaal.nl 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties