Traptreden liggen, nu volgt de afwerking

foto © ZO-NWS | Anja Timmers
Gepubliceerd op 24/11/2022 om 14:35
Laatst bewerkt op 24/11/2022 om 15:47

De traptreden van de nieuwe trap in het Schutterspark zijn geplaatst. Toch is de trap nog niet helemaal klaar. 

Begin oktober werd een begin gemaakt met het vervangen van de vervallen trap die naar het hoger gelegen deel van het Schutterspark leidt. De houten bielzen zijn vervangen door betonnen exemplaren. Het leggen van de traptreden liep enige vertraging op omdat materialen niet leverbaar waren. 

Volgens een woordvoerder van de gemeente Brunssum wordt er nog een leuning aangebracht. Daarvoor wordt de trap op dit moment ingemeten. Op het moment dat de leuning geplaatst is, volgt er een officiële opening. In december worden nog voetsporen aangebracht op de treden. 

In eerste instantie had de gemeenteraad van Brunssum 100.000 euro beschikbaar gesteld voor de opknapbeurt van de trap. Echter, dat budget werd later verhoogd naar 150.000 euro. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties