Samenwerking voor gebiedsontwikkeling in Brunssum-Oost

Foto: Nose for Photography - Pascal Moors
Gepubliceerd op 17/11/2023 om 14:10
Laatst bewerkt op 17/11/2023 om 15:34

De gemeente Brunssum heeft vrijdag een handtekening gezet onder de gebiedsvisie voor Brunssum-Oost. Met het ondertekenen van de intentieovereenkomst wordt duidelijk hoe de wijk er in de toekomst gaat uitzien.

De wijk Oost kent vijf buurten. Ieder met zijn eigen kenmerken, problemen en wensen van de inwoners. Deze informatie gaat nu uitgewerkt worden in een gebiedsvisie. Hierbij worden naast de bewoners ook politie, CMWW, woningcoöperatie Weller en natuurlijk de buurtnetwerken betrokken.

Doel is om een goede leefomgeving voor de inwoners van het gebied te creëren. Brunssum-Oost is de eerste wijk die onder handen wordt genomen. Later volgen de andere wijken.
 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties