PvdA Brunssum houdt inzamelactie voor Voedselbank

Gepubliceerd op 3/03/2023 om 12:45
Laatst bewerkt op 3/03/2023 om 18:10

Leden van de Brunssumse afdeling van de PvdA staan op 11 maart in het winkelcentrum van Brunssum voor een inzamelactie. De opbrengst van de actie gaat naar de voedselbank.

Tussen 11.00 en 14.00 uur staat de PvdA ter hoogte van de twee supermarkten in het winkelcentrum met een winkelwagen om spullen te verzamelen. Als dank krijgen de gulle gevers een mooie roos. Op de boodschappenlijst staan onder andere maaltijdsoepen, peulvruchten, pot- of blikgroente en fruit. Ook pasta, rijst, koffie, thee en olie zijn lang houdbare producten waarmee de voedselbank mensen kan helpen.

Volgens de PvdA Brunssum is de inzamelactie nodig omdat steeds meer mensen gebruik moeten maken van dergelijke voorzieningen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties