Prins Ruben I en prinses Lisa

foto Facebook KV de Molmuus
Gepubliceerd op 20/11/2023 om 09:47
Laatst bewerkt op 20/11/2023 om 10:19

Ook bij KV de Molmuus uit Klimmen stond dit weekend de prinsenproclamatie op het programma. Ruben Delsing en Lisa Roijen kwamen als het nieuwe prinsenpaar tevoorschijn en zijn daarmee het eerste prinsenpaar van Voerendaal.

De 25-jarige prins Ruben I woont in Weustenrade en is in het dagelijks leven procesoperator bij WML Limburg. Naast voetballen zijn oude tractoren zijn grootste hobby. Maar natuurlijk mag carnaval ook niet ontbreken. Hij is lid van Karnavalsgroep ZV de Sjpassbeare en steekt ook graag zijn handen uit de mouwen bij het bouwen van een nieuwe carnavalswagen.

Zijn vriendin Lisa Roijen gaat hem dit seizoen begeleiden als prinses. Lisa is nog aan het studeren aan de Zuyd Hogeschool en hoewel zij in Valkenburg woont is zij eveneens lid van de Sjpassbeare.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties