Politie geeft camerabeelden vrij van oplichter

foto: iStock
Gepubliceerd op 23/12/2022 om 11:54
Laatst bewerkt op 23/12/2022 om 14:51

De politie heeft beelden vrijgegeven van een oplichter. Op donderdag 26 mei werd een bejaarde vrouw uit Beek slachtoffer van de fraudeleuze praktijken van de man.

Het slachtoffer werd rond 17.00 uur gebeld door iemand van een energiemaatschappij met de melding dat er een probleem met de stroom was en dat een medewerker zou komen om het een en ander te controleren. 

Even later verschijnt deze zogenoemde collega inderdaad bij de woning op de Kennedylaan. De bewoonster laat de man binnen, maar gaat ook even de buurman halen. Wanneer ze terugkomt blijkt de vogel gevlogen en heeft hij een kistje met contant geld en sieraden uit de woning gestolen. 

De politie hoopt dat iemand de man op de camerabeelden herkent. Die kan zich dan melden bij de politie via 0900 - 8844 of anoniem via 0800 - 7000. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties