Parelloop op zondag 7 april in Brunssum

foto © ZO-NWS | Hans van der Haijden
Gepubliceerd op 27/03/2024 om 09:17
Laatst bewerkt op 27/03/2024 om 10:27

De 34e editie van de Parelloop vindt op zondag 7 april plaats in het centrum van Brunssum. Het jaarlijkse hardloopevenement is (inter)nationaal bekend en kent ieder jaar weer een sterk deelnemersveld.

De organisatie heeft ook dit jaar gekozen voor een parcours dat over de Oude Markt en de Prins Hendriklaan gaat. Het licht glooiend parcours is voor iedere hardloper goed te doen. De eerste lopers gaan om 10.25 uur van start.

De Parelloop is niet alleen interessant voor de toppers, maar ook voor de recreatieve loper voor wie het meelopen en de finish bereiken al een mijlpaal is. De afstanden variëren van 500 meter tot 10 km. Nieuw dit jaar is een afstand van 2,5 km voor starters en senioren. Meer informatie op www.parelloop.nl

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties