Opnieuw aanhouding fatale schietpartij Hoensbroek

foto © ZO-NWS | Twan Senden
Gepubliceerd op 14/02/2023 om 16:44
Laatst bewerkt op 14/02/2023 om 17:09

De politie heeft een zesde verdachte opgepakt voor de moord op de Schuureikenweg in Hoensbroek. Het gaat om een 37-jarige man uit Landgraaf.

Bij de schietpartij in mei 2021 werd de 29-jarige Keyvan Pishbin uit Aken doodgeschoten. Pishbin was geen onbekende van de politie want hij was in het verleden al veroordeeld voor drugscriminaliteit. Ook aan deze schietpartij zou een mislukte drugsdeal in Rotterdam ten grondslag liggen. 

Wat de rol van de nu aangehouden verdachte uit Landgraaf bij de schietpartij is, is niet bekend.

Na de uitzending van het opsporingsprogramma kreeg de politie diverse tips binnen over het schietincident. Vorige week week werden twee mannen van 21 en 30 uit Heerlen en een 24-jarige inwoner van Nuth aangehouden. Eind januari werden ook al twee verdachten uit Heerlen in Maasmechelen opgepakt. Zij worden binnenkort uitgeleverd aan Nederland. Alle verdachten zitten in beperkingen. Dat betekent dat ze alleen contact mogen hebben met hun advocaat.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties