Nol en Lieske Smeets-Van Leuken 60 jaar getrouwd

foto: Anja Timmers
Gepubliceerd op 3/04/2024 om 13:43
Laatst bewerkt op 3/04/2024 om 14:21

Nol en Lieske Smeets-Van Leuken uit Brunssum zijn 60 jaar getrouwd. Burgemeester Wilma van der Rijt bezocht het diamanten bruidspaar in hun woning aan de Rumpenerstraat.

Beide zagen in de Brunssumse wijk Oeloven het levenslicht en kennen elkaar ook al sinds hun jeugd. Het duurde echter nog een aantal jaren voordat de vonk tussen de twee definitief oversloeg.

Nol (83) heeft in de wegenbouw gewerkt en in zijn vrije tijd ging hij graag voetballen. Nu doet hij het een stuk rustiger aan een wordt er meer gepuzzeld. Verder gaat hij nog steeds graag wandelen met zijn vrouw.

Lieske werkte in haar jonge jaren bij Vromen en in een naaiatelier. Later zorgde zij voor het huishouden en de twee kinderen. Tijdens de wandelingen gaat de fotocamera steeds mee. Ook schilderen is een grote passie van Lieske.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties