Nog meer huurders in Open Club Klimmen

foto: gemeente Voerendaal
Gepubliceerd op 17/05/2024 om 10:39
Laatst bewerkt op 17/05/2024 om 11:16

Met het ondertekenen van nog enkele huurovereenkomsten wordt de invulling van de Open Club Klimmen steeds meer compleet. Naast Cicero, Meander en de bibliotheek hebben ook de sportverenigingen VV Hellas en TV Klimmen hun handtekening onder de huurovereenkomst voor de brede maatschappelijke voorziening gezet.

De bouw van de Open Club Klimmen verloopt voorspoedig en de gebruikers staan in de startblokken om hun intrek te nemen. De formele ondertekening van de huurovereenkomsten is een belangrijke mijlpaal. Nadat INNOVO en Human Kind reeds hun handtekening hebben gezet, zijn nu alle vaste gebruikers van de Open Club definitief aan boord.

"Het is een lange weg geweest maar we zijn er bijna, ik ben trots op het vertrouwen en de wilskracht van onze vaste gebruikers die er altijd in hebben geloofd om er een succes van te maken," aldus wethouder Ruud Braun.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties