Nieuw Talent Orkesten in Brunssum, Kerkrade en Landgraaf

foto: SMK
Gepubliceerd op 17/03/2023 om 13:07
Laatst bewerkt op 17/03/2023 om 15:05

Eind april gaan in Brunssum, Kerkrade en Landgraaf een zogeheten Nieuw Talent Orkest van start. Het orkest is een samenwerking van diverse plaatselijke muziekverenigingen en de muziekschool SMK.

Doel van het project is op mensen het plezier van samen muziek maken te laten ontdekken, op een laagdrempelige manier. Een muzikale achtergrond of het kunnen lezen van noten is niet nodig. Tijdens de 10 repetities worden de deelnemers ondersteund door muzikanten van de deelnemende verenigingen.

Het Nieuw Talenten Orkest past perfect bij het Crescendo Muziekakkoord dat elf Brunssumse verenigingen onlangs hebben afgesloten. De verenigingen hebben afspraken gemaakt om initiatieven te bundelen waarmee nieuwe leden geworven kunnen worden. Ook wordt voorkomen dat verenigingen elkaar beconcurreren.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties