Nettorama wil Jan Linders in Klimmen overnemen

foto © ZO-NWS | Google Maps
Gepubliceerd op 23/02/2023 om 15:26
Laatst bewerkt op 23/02/2023 om 16:19

De Jan Linders-vestiging in Klimmen wordt mogelijk overgenomen door Nettorama. De Supermarktketen liet eerder deze week weten acht Limburgse vestigingen over te willen nemen van de familie Linders.

Het familiebedrijf maakte in december bekend dat zij 52 vestigingen gaat runnen als Albert Heijn-franchiser. In totaal worden 11 vestigingen afgestoten. Nettorama heeft ook interesse voor de drie winkels in Noord-Brabant en Gelderland.  

Het is nu aan de familie Linders om te kijken of er overeenstemming kan worden bereikt.
Jan Linders begon als melkventer en reed met paard en wagen door de omgeving van Gennep. In 1963 opende hij zijn eerste eigen supermark en dat groeide uiteindelijk uit tot een supermarktketen met 63 winkels in het zuidelijke deel van Nederland.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties