Man uit Gangelt na achtervolging aangehouden

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 14/07/2022 om 13:10
Laatst bewerkt op 14/07/2022 om 13:48

De politie heeft woensdag een man aangehouden na een wilde achtervolging. Tijdens de vluchtpoging veroorzaakte de man uit Gangelt een aanrijding.

De Duitse politie probeerden woensdagmiddag tegen 16.25 uur op de verbindingsweg tussen Gangelt en Süsterseel de bestuurder van een Golf GTI aan de kant te zetten voor een verkeerscontrole. Bij het zien van het stopteken gaf de man echter gas. De agenten gingen achter de man aan. Tijdens de achtervolging werden diverse grove verkeersovertredingen geconstateerd zoals rechts inhalen en hoge snelheden.

Via de provinciale weg ging het richting Koningsbosch en vervolgens de B56N op richting Nederland. Daar veroorzaakte de man op Nederlands grondgebied een aanrijding. Vervolgens ging hij er te voet vandoor. De 23-jarige kon echter al snel door de Nederlandse politie worden aangehouden.

Wat vind jij?
Schinveld krijgt een Social Sofa om dorpsgenoten met elkaar te verbinden. Kan jouw omgeving ook zo'n speciale zitbank gebruiken? Laat het ons weten via het reactieformulier.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties