Jo en Marlies vieren hun zestigste trouwdag

foto: Hans van der Haijden
Gepubliceerd op 7/02/2024 om 17:09
Laatst bewerkt op 7/02/2024 om 17:47

Jo en Marlies Deckers-Hellenbrand zijn zestig jaar getrouwd en werden daarom woensdag uitgenodigd op het bestuurscentrum in Brunssum. Burgemeester Wilma van der Rijt had voor het diamanten bruidspaar een mooie bos bloemen en een unieke kristallen vaas.

Jo Deckers werkte eerst op de mijn en maakte na de sluiting de overstap als verzekeringsagent. In zijn vrije tijd is hij actief voor de H. Geest kerk in Brunssum Noord waar hij ook 40 jaar Lector is geweest. Daarnaast gaat hij graag dansen en samen met zijn vrouw is hij ook regelmatig in de tuin te vinden. 

Jo leerde Marlies kennen tijdens het uitgaan bij Hotel-Danszaal van den Broek in de Kerkveldstraat in Brunssum. Marlies werkte in de gezinshulp en zorgde voor het huishouden en de vier kinderen. Ook zij heeft al menig danspasje samen met Jo op de dansvloer gemaakt.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties