Hein en Annie Quaedvlieg-Paland 60 jaar getrouwd

Foto © ZO-NWS | Hans van der Haijden
Gepubliceerd op 24/11/2023 om 13:48
Laatst bewerkt op 24/11/2023 om 15:15

Hein en Annie Quaedvlieg-Paland uit Brunssum stapten 60 jaar geleden in het huwelijksbootje. Reden voor burgemeester Wilma van der Rijt om het echtpaar in hun woning aan de Koningstraat te bezoeken.

Het tweetal leerde elkaar kennen toen de inmiddels 86-jarige Hein ging inwonen bij zijn zus in Obbicht. Annie woonde in diezelfde straat. Hein werkte eerst op de staatmijn Hendrik en later bij DAF, Volvo en Nedcar. Vroeger kweekte hij kanaries en speelde hij bij Harmony Concordia in Obbicht. Nu blijft het bij tv kijken en gaat hij naar de dagopvang in Brunssum.

Zijn vrouw Annie werkte tot aan het huwelijk in de Tricotagefabriek in Sittard. Nadat de twee zonen het huis uit waren ging zij weer aan de slag in de horeca. Knutselen en de Zonnebloem Obbicht waren haar hobby's.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties