Geslaagde mystieke middag op Clemensdomein

foto © ZO-NWS | Anja Timmers
Gepubliceerd op 21/11/2022 om 10:11
Laatst bewerkt op 21/11/2022 om 12:55

Het Clemensdomein was zondag het decor van de mystieke middag van het Limburgs Museum. Bezoekers konden tijdens de activiteit genieten van muziek, verhalen en tot rust komen tijdens de performances.

Bezoekers werden meegenomen op een reis van reflectie en verstilling. Deze bijzondere voorstelling van het Limburgs Museum maakt momenteel een rondgang langs zes bijzondere en/of spirituele plekken in Limburg. Op het Clemensdomein begon deze bijzondere middag met muziek van Sef Thissen en Egbert Derix. 

Daarna was het tijd voor het verhaal van Angelique Friedrichs. Zij werkt voor Stichting Restauratie Atelier Limburg en verzorgde de renovatie van het Clemensdomein. Echter, vanwege ziekte werd het verhaal voorgelezen door Peter Kleuters van de stichting Clemensdomein. 

Danseres en choreograaf Roshanak Morrowatian liet het publiek tijdens de performance kijken naar het smelten van een levensgrote wassculptuur in de vorm van een meisje.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties