Gemeentelijke publicaties in Hallo Beekdaelen

Gepubliceerd op 12/01/2023 om 11:17
Laatst bewerkt op 12/01/2023 om 12:12

De gemeentelijke publicaties van Beekdaelen zijn voortaan te lezen bij Hallo Beekdaelen. De gemeente heeft met het blad een overeenkomst gesloten voor één jaar.

Door een fout gelopen aanbesteding werd de gemeentelijke informatie vanaf het begin van het jaar niet meer in een lokaal weekblad gepubliceerd. Sinds de gemeentelijke fusie in 2019 kocht Beekdaelen bij drie verschillende bladen ruimte om gemeentelijke informatie te publiceren. Met een aanbesteding moest daaraan een einde komen. 

Weekblad de Beekdaeler was het enige blad dat reageerde op de aanbestedingsprocedure van de gemeente Beekdaelen. Echter het blad besloot later de stekker eruit te trekken. 

Lees ook: Weekblad de Beekdaeler trekt stekker eruit

De gemeente ging vervolgens in gesprek met Goed Nieuws en Hallo Beekdaelen. Uiteindelijk bleek Hallo Beekdaelen aan het langste eind te trekken en kreeg het blad een contract voor een jaar.

Goed Nieuws liet weten dat er na decennia een einde komt aan het wekelijks verschijnen van het blad. Naast het wegvallen van de gemeentelijke publicaties is ook het teruglopen van de advertentie-inkomsten één van de redenen dat er gekozen wordt om in de toekomst nog maar eens in de twee weken te verschijnen.

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties