Fractievergaderingen voor laatste raadsvergadering van het jaar

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 1/12/2023 om 11:47
Laatst bewerkt op 2/12/2023 om 09:01

In de aanloop van de laatste raadsvergadering van het jaar, dinsdag 12 december, organiseren diverse Brunssumse politieke partijen weer een fractievergadering.

Tijdens deze raadsvergadering staan onder andere het Victoriaplein en het woningbeleid van de gemeente op de agenda. Ook is er aandacht voor het grondbeleid van de gemeente en de verdeling van de detailhandel.

VVD Brunssum vergadert op donderdag 7 december in café Rumpenerbeemden. De fractievergadering begint om 19.30 uur. Wil je iets bespreken met de Brunssumse VVD? Stuur dan een e-mail met het onderwerp naar mail@vvdbrunssum.nl

Lijst Brunssum Lokaal heeft de fractievergadering gepland op woensdag 6 december. Natuurlijk staat de partij uitgebreid stil bij het overlijden van Piet Drenth. Zijn taken worden overgenomen door Math Houben. De fractie komt om 19.00 uur bijeen in de kantine van SV Brunssum aan de Peerdendries.

BBB Lijst Palmen komt ook op woensdag 6 december bij elkaar. Deze bijeenkomst vindt echter plaats in Café Eggen en begint om 19.30 uur. 

Tijdens deze bijeenkomsten is iedereen van harte welkom en is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen en zelf problemen uit de wijk, straat of gemeente aan te kaarten.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties