Eaters tweede in BeNe League na overwinning

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 16/10/2023 om 09:49
Laatst bewerkt op 16/10/2023 om 11:17

De Eaters uit Geleen hebben zondag in de laatste seconden met 5-4 gewonnen van het Belgische Herentals. Door deze winst staat de ijshockeyclub nu op de tweede plaats in de BeNe League.

Ook tijdens deze wedstrijd bleek dat de Brunssumse aanvoerder Lars van Sloun weer een belangrijke rol speelde in het team van coach Jeffrey van Iersel. De Brunssummer zorgde op het ijs in Geleen tot twee keer toe voor de gelijkmaker (2-2 en 4-4). De ploeg uit Geleen kwam slecht uit de startblokken en keek al snel tegen een 0-2 achterstand. Het duurde tot vlak voor het einde van de eerste periode voor dat Akim Ramoul de aansluitingstreffer scoorde voor de Eaters.

Door de gelijkmaker van Lars van Sloun werden de laatste paar minuten van de derde periode extra spannend. De Canadees Ben Dupperreault zorgde met nog vier seconden op de klok voor de winnende treffer en zijn tweede goal van de partij. Ook komend weekend staan weer twee wedstrijden op het programma. Vrijdag staat een uitwedstrijd tegen de Bären uit het Duitse Neuwied op het programma. Zondag komen de Chiefs uit het Belgische Leuven naar Glanerbrook.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties