Eaters bereikt finale door dubbele winst

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 13/03/2023 om 09:12
Laatst bewerkt op 13/03/2023 om 10:00

IJshockeyclub de Eaters uit Geleen heeft zich zondag geplaatst voor de finale van de Coupe der Lage Landen. Dat gebeurde door een dubbele winst op de Zoetermeer Panters.

Op het ijs lieten beide ploegen zien dat zij aan elkaar gewaagd waren. Het publiek werd getrakteerd op een spannende wedstrijd die pas in de derde periode werd beslist. Met de 5-4 overwinning moest de ploeg van de coaches Jeffrey van Iersel en Alf Philippen aantreden voor een extra wedstrijd die uit één periode en eventueel een penalty shoot-out beslist zou worden. Deze zogenaamde vierde periode was noodzakelijk omdat de Eaters zaterdag in Zoetermeer een nederlaag hadden geleden.

Aan het eind van de vierde periode bleek dat de ploeg uit Geleen de langste adem had. Met doelpunten van Nick Verschuren, Akim Ramoul en Lars van Sloun was de 3-0 overwinning een feit. Tegenstander in de finale wordt één van de Belgische ploegen Chiefs Leuven of Mechelen Golden Sharks.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties