Diamanten bruidspaar in Klimmen

foto © ZO-NWS | Facebook Wil Houben
Gepubliceerd op 10/11/2022 om 13:39
Laatst bewerkt op 10/11/2022 om 14:41

José en Wiel Weerts-Habets vierden woensdag hun 60e trouwdag. Daarom bezocht burgemeester Wil Houben het diamanten bruidspaar uit Klimmen. Natuurlijk niet met lege handen. De burgervader van Voerendaal had een bosje bloemen en een versnapering meegebracht.

De loopbaan van Wiel Weerts kent diverse werkgevers. De werkzaamheden varieerden van antenne-installateur en systeemplafonds fabriceren tot het werken in een steenfabriek in België. José was verantwoordelijk voor het huishouden.

Het koppel leerde elkaar kennen op een bruiloft. José was daar bruidsmeisje en ook Wiel was daar aanwezig omdat de toenmalig trompettist samen met Broederschap Sint Sebastianus een serenade bracht aan het bruidspaar. Enige tijd later stapten zij zelf in het huwelijksbootje en kregen ze twee zonen en een dochter. 

Beide verkeren nog in een goede gezondheid en genieten van iedere dag.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties