Diamanten bruidspaar in Brunssum

foto: Hans van der Haijden
Gepubliceerd op 21/11/2023 om 16:27
Laatst bewerkt op 21/11/2023 om 17:24

Harrie en Jeanny Hoenen-Bremen uit Brunssum zijn 60 jaar getrouwd. Burgemeester Wilma van der Rijt bezocht het diamanten bruidspaar en overhandigde een bos bloemen en een glazen vaas met een inscriptie.

De 84-jarige Harrie Hoenen is veel in de tuin te vinden en met een baantje bij de plantsoenendienst van de gemeente wist hij van zijn hobby zijn beroep te maken. Daarnaast maakte hij vroeger ook graag tijd vrij voor voetbal en handbal. Zijn vrouw heeft decennia lang het interieur van de St. Jozefschool aan de Kloosterstraat verzorgd. 

Het tweetal leerde elkaar kennen toen Harry schutterskoning werd bij schutterij St. Gregorius. Hij moest een koningin hebben. Jeanny was de zus van een vriend en haar leek het wel leuk. Uit het avontuur als schutterskoningspaar werd duidelijk meer.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties