Diamanten bruidspaar in Brunssum

foto © ZO-NWS | Hans van der Haijden
Gepubliceerd op 16/08/2022 om 16:33
Laatst bewerkt op 17/08/2022 om 22:32

Jo en Greet Paquaij - Van der Heiden stapten 60 jaar geleden in het huwelijksbootje. Burgemeester Wilma van der Rijt van Brunssum bezocht het diamanten bruidspaar in hun woning aan de Churchillstraat.

De inmiddels 83-jarige Jo werkte eerst in de eigen slagerij in Heerlen en later als proces operator in een glasfabriek vlak over de grens in Duitsland. In zijn vrije tijd sleutelt hij graag aan auto's en maakt hij graag tijd vrij voor zijn kleinkinderen.

Zij vrouw leerde hij kennen in de friture naast de slagerij. Zij werkte als verkoopster bij de V&D in Heerlen en hielp mee in de slagerij van haar man Jo. Later zorgde zij voor het huishouden en de twee kinderen. Inmiddels heeft het echtpaar drie kleinkinderen en drie achterkleinkinderen.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties