Derde parkloop in Brunssum: Vijverparkloop

Gepubliceerd op 27/02/2023 om 10:28
Laatst bewerkt op 27/02/2023 om 10:52

Komende zaterdag is in Brunssum de Vijverparkloop. Dat is een hardloopwedstrijd door het Vijverpark, één van de drie Brunssumse parklopen.

De stichting Parelloop organiseert jaarlijks de drie parklopen. Deze dienen als ideale voorbereiding op de Parelloop.

Om 9.10 uur gaan de eerste hardlopers van start op het parcours dat de organisatie heeft uitgezet in het Vijverpark. De loop is geschikt voor zowel de beginnende hardloper als voor de wedstrijdloper die zijn vorm wil testen.

Aanmelden kan tot een half uur voor de wedstrijd. Voor de hardlopers is er voldoende parkeergelegenheid op het Lindeplein of op het Koutenveld.

Kijk voor meer informatie over de hardloopwedstrijden en het tussenklassement van de Parklopen Brunssum op de uitslagen-pagina van www.parelloop.nl

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties