CMWW biedt ouderen hulp bij belastingaangiften

Foto: © iStock | ZO-NWS
Gepubliceerd op 26/01/2024 om 16:49
Laatst bewerkt op 26/01/2024 om 16:25

Ouderen in Brunssum en voormalig Onderbanken kunnen ook dit jaar weer hulp krijgen bij het invullen van hun aangifte inkomstenbelasting. Het CMWW stelt een team van deskundigen en vrijwilligers daarvoor beschikbaar. 

Inwoners van 55 jaar en ouder kunnen zich via telefoon, e-mail en website van de organisatie vanaf 1 februari voor de hulp aanmelden. 

Ouderen kunnen op meerdere plekken terecht. Zo kan er een afspraak gemaakt worden op het CMWW kantoor aan de Schoolstraat 16 in Brunssum, bij het Noorderhuis aan de Gasperistraat 3 in Brunssum en is EMMa Nova aan de Zonnestraat 3 in Brunssum beschikbaar. In Beekdaelen kunnen ouderen terecht in het CMWW-gebouw aan de A ge water 20a. 

Voor het invullen van de aangifte is een actieve DigiD-code nodig. Gehuwden moeten beiden beschikken over een DigiD en de code moet meegenomen worden naar de afspraak. 

Het CMWW is te bereiken op 06-528 854 82 of voor een afspraak in Beekdaelen belt u met (088) 455 25 90. Ook kan er gemaild worden naar belastingteam@cmww.nl. Een formulier invullen op www.cmww.nl kan ook.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties