CMWW biedt ouderen hulp bij belastingaangiften

Foto © ZO-NWS | iStock
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 18/01/2022 om 16:49
Laatst bewerkt op 18/01/2022 om 17:00

Ouderen in Brunssum en voormalig Onderbanken kunnen ook dit jaar weer hulp krijgen bij het invullen van hun aangifte inkomstenbelasting. Het CMWW stelt een team van deskundige en vrijwilligers daarvoor beschikbaar. 

Inwoners van 55 jaar en ouder kunnen zich via telefoon, e-mail en website van de organisatie vanaf 1 februari voor de hulp aanmelden. 

Ouderen kunnen op meerdere plekken terecht. Zo kan er op donderdagen een afspraak gemaakt worden op de Schoolstraat 16 in Brunssum, kunnen senioren op dinsdagen en woensdagen in de middag terecht bij het Noorderhuis op de Gasperistraat 3 in Brunssum, en is de Zonnestraat 3 in Brunssum woensdag- en vrijdagmorgen beschikbaar. In Beekdaelen kunnen ouderen op donderdagmiddag terecht in het CMWW-gebouw A ge water 20a. 

Voor het invullen van de aangifte is een actieve DigiD-code nodig. Gehuwden moeten beide beschikken over een persoonlijk DigiD en de code moet meegenomen worden naar de afspraak. 

De hulp bij de belastingaangifte kost 15 euro per aangifte. Ook voor een gezamenlijke aangifte van geregistreerde partners.

Het CMWW is te bereiken op 06 528 854 82 of voor een afspraak in Beekdaelen op 088 455 25 90. Ook kan er gemaild worden naar belastingteam@cmww.nl of een formulier ingevuld worden op www.cmww.nl.

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties