Clemensdomein de plek voor mystieke middag Limburgs Museum

foto ZO-NWS | Jean-Pierre Geussens
Gepubliceerd op 16/11/2022 om 13:32
Laatst bewerkt op 19/11/2022 om 20:17

Het Clemensdomein vormt zondag het decor van de mystieke middag van het Limburgs Museum. Muziek, verhalen en performances laten bezoekers genieten van deze bijzonder activiteit.

Naast het bewonderen van de muziek worden bezoekers meegenomen op een reis van reflectie en verstilling. De voorstelling van het Limburgs Museum reist langs zes bijzondere en/of spirituele plekken in Limburg. 

De bijzondere middag in het Clemenskerkje begint met het verhaal van Angelique Friedrichs. Zij werkt voor Stichting Restauratie Atelier Limburg en verzorgde de renovatie van het Clemensdomein. Daarna is er tijd voor muziek van Sef Thissen en Egbert Derix. Danseres en choreograaf Roshanak Morrowatian laat het publiek kijken naar het smelten van een levensgrote wassculptuur in de vorm van een meisje.

Kaarten zijn te bestellen via www.limburgsmuseum.nl.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties