Brunssums geschil op tv bij Rijdende Rechter

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 29/11/2023 om 15:31
Laatst bewerkt op 29/11/2023 om 15:53

Vanavond is bij het televisieprogramma De Rijdende Rechter het geschil te zien tussen de gemeente Brunssum en een bewoonster van de Trichterweg. Na de herinrichting van de Trichterweg vindt omwonende Betsy Groenewold het een beetje griezelig om met haar auto vanaf haar oprit de drukke straat op te rijden.

In januari kwam meester John Reid, van het televisieprogramma de Rijdende Rechter naar Brunssum om zelf de situatie te beoordelen. Hij probeerde zelf hoe het was om de Trichterweg op te rijden. Meester Reid probeerde eveneens of een spiegel naast de oprit een oplossing kon zijn voor het probleem.

De herinrichting van de weg valt binnen de portefeuille van wethouder Hugo Janssen die de gemeente vertegenwoordigde tijdens de hoorzitting die plaatsvond bij kasteel Doenrade. 

De uitzending van de Rijdende Rechter, waarin mr. John Reid ter plekke de situatie komt beoordelen, uitleg vraagt aan wethouder Hugo Janssen, een hoorzitting houdt en daarna tot een uitspraak komt, is vanaf 21.26 uur te zien op NPO1.

Kijk hieronder nogmaals naar de video van het bezoek van de Rijdende Rechter aan Brunssum.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties