Briljanten bruidspaar in Merkelbeek

foto: Facebook Eric Geurts
Gepubliceerd op 5/04/2024 om 11:13
Laatst bewerkt op 5/04/2024 om 11:14

Zef en Mia Stoffels uit Merkelbeek vierden onlangs hun 65e trouwdag. Burgemeester Eric Geurts bezocht het briljanten bruidspaar om hen namens de gemeente Beekdaelen te feliciteren.

Zef is afkomstig uit Limbricht en was in de bouw werkzaam als tegelzetter. In zijn vrije tijd ging hij graag fietsen en wandelen met zijn vrouw Mia. Daarnaast was hij ook jarenlang lid van de schutterij in Limbricht. Tegenwoordig gaat het er iets rustiger aan toe in huize Stoffels. Het fietsen gaat niet meer, maar wandelen en puzzelen gaat nog uitstekend.

Mia zorgde voor het huishouden en de twee kinderen. In haar vrije tijd liet zij naast de gezamenlijke hobby's regelmatig de brei- en hakelnaalden tikken.

Tags

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties