Bejaarde man gewond naast zijn fiets aangetroffen

foto: iStock
Gepubliceerd op 28/03/2024 om 13:14
Laatst bewerkt op 28/03/2024 om 15:31

In de Duitse grensgemeente Gangelt is dinsdag een 89-jarige man gewond naast zijn fiets aangetroffen. Omdat niet duidelijk is of het om een verkeersongeluk gaat of om een eenzijdige valpartij is de Duitse politie op zoek naar getuigen.

Door nog onbekende oorzaak is de bejaarde man uit Birgden, gemeente Gangelt, dinsdag rond 10.30 uur ten val gekomen. Twee nog onbekende personen hebben zich in eerste instantie om hem bekommerd. Later kwam stom toevallig een kleinkind van de man voorbij. Zij heeft ervoor gezorgd dat haar opa voor de behandeling van zijn verwondingen naar het ziekenhuis is gebracht.

De Duitse politie onderzoekt het voorval en is op zoek naar getuigen alsook naar de twee personen die de man in eerste instantie geholpen hebben.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties