20-jarig jubileum voor Marleen Mols

foto © ZO-NWS | Marleen Mols
Gepubliceerd op 3/05/2022 om 09:48
Laatst bewerkt op 3/05/2022 om 10:29

Twintig jaar geleden startte de in Schinveld wonende Marleen Mols met een solo-carrière. Deze bijzondere mijlpaal wordt op zaterdag 18 juni gevierd in het Streeperkruis in Landgraaf met de presentatie van een nieuw album.

'Geweun Geluk' was het eerste solo-album dat de zangeres uitbracht. Inmiddels heeft Marleen negen albums uitgebracht en tal van singels. Marleen Mols is inmiddels een begrip in en buiten Limburg. Ze heeft een breed repertoire met Limburgs, Duits, carnaval, oktoberfeesten of kerst. Haar wens en streven is om de 25 jaar als zangeres te mogen vol maken. 

Een speciaal opgenomen openingsliedje met lichtshow is om 20.00 uur het startsignaal van het jubileumfeest. Dit gaat Marleen samen doen in een live concert met de feestband Ohne Gewähr.

Kaarten voor het jubileumfeest zijn te reserveren via mols.marleen11@gmail.com of via 06 - 206 763 70

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties