Zonneraceteam van Camiel Lemmens uit Klimmen racet in Marokko

Foto © ZO-NWS | Solar Team Twente - Bram Berkien
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 5/10/2021 om 12:26
Laatst bewerkt op 5/10/2021 om 12:56

Het team van Camiel Lemmens uit Klimmen doet eind oktober mee aan de Solar Challange Morocco. Het studententeam Solar Team Twente neemt het in de race van 2500 km op tegen andere studententeams uit de wereld. 

Dat meldt 1Limburg. 

Met hun zelf gebouwde wagen 'de RED Horizon' gaat zijn team vijf etappes afleggen verspreid over vijf dagen. De race begint en eindigt in de havenstad Agadir en voert vooral langs de voet van het Atlasgebergte in Marokko en de Sahara. 

De dromen van het team leken eerder nog in duigen te vallen. Vanwege corona ging de editie van de zonnerace in Australië niet door. Het team ging hard opzoek naar een alternatief en kan nu samen met teams uit Delft en Groningen terecht in Marokko. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties