Zonder verzekering en rijbewijs onderweg

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 17/08/2022 om 11:31
Laatst bewerkt op 17/08/2022 om 12:36

De politie van Brunssum-Landgraaf heeft maandag in Nieuwenhagen een onverzekerde auto aan de kant gezet. Dat lukte echter pas na een korte achtervolging.

Een opvallende patrouille zag het voertuig maandagavond rijden. Omdat er geen verzekeringsgegevens bekend waren van het voertuig, besloten de agenten om de man een stopteken te geven. De bestuurder probeerde echter te ontkomen. 

Een korte achtervolging eindigde in Nieuwenhagen, maar daar probeerde de man nog te voet te vluchten. De agenten maakten snel een eind aan het kat-en-muis-spel. Tijdens een controle bleek dat hij ook nog geen geldig rijbewijs had. De mocht met twee forse bekeuringen op zak vertrekken en de auto werd in beslag genomen.

Het voertuig werd later opgehaald door iemand met een geldig rijbewijs. Inmiddels was er een verzekering afgesloten voor de auto.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties