Zomerbuuttefestival krijgt een vervolg

foto: iStock
Gepubliceerd op 12/06/2024 om 15:33
Laatst bewerkt op 12/06/2024 om 17:46

Na een succesvolle eerste editie krijgt het Zomerbuuttefestival in Brunssum op zaterdag 15 september een vervolg. De organisatie is in handen van carnavalsvereniging de Streupers uit Brunssum. 

Aanvankelijk was het evenement opgezet als een buitenactiviteit. Maar aangezien de eerste editie op het laatste moment verplaatst moest worden, kiest de organisatie er nu voor om het festival te houden in gemeenschapshuis Klaver Vier in Brunssum-Noord.

Jef Verheijde, Josef-Emil Blokwurst, Berry Knapen, Helga Cornelissen, Fer Kousen, HaPe Jonen en andere, verschijnen vanaf 14.00 uur in de buut. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Klaver Vier en bij sigarenzaak Hofland aan de Rumpenerstraat in Brunssum.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties