Werkzaamheden in Ubachsberg uitgesteld vanwege regen

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 14/09/2022 om 14:25
Laatst bewerkt op 14/09/2022 om 14:50

De werkzaamheden aan de Kerkstraat in Ubachsberg zijn woensdag uitgesteld. Oorzaak is de aanhoudende regen laat de gemeente Voerendaal weten.

In het kader van groot onderhoud stond voor woensdag het aanbrengen van een nieuwe rode coating op het programma. Dit om het fietsgedeelte van de weg duidelijk zichtbaar te maken. Echter door het vele water op de weg kan de gewenste kwaliteit niet gegarandeerd worden.  

Of de werkzaamheden die voor donderdag en vrijdag gepland staan door kunnen gaan is nog onduidelijk. Indien er vragen zijn kunt u contact opnemen met Vito Slijpen, 06 - 190 570 26, uitvoerder namens Heijmans of Naud Nijholt, 06 - 510 521 48, opzichter namens de gemeente Voerendaal.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties