Werkbezoek van gouverneur aan Voerendaal

foto © ZO-NWS | gemeente Voerendaal
Gepubliceerd op 12/01/2023 om 16:53
Laatst bewerkt op 12/01/2023 om 17:27

Gouverneur Emile Roemer bracht woensdag een werkbezoek aan de gemeente Voerendaal. Burgemeester Wil Houben en de wethouders Harry Coenen, Guill Delsing, Ruud Braun en Pierre Verbraak ontvingen hem in het gemeentehuis.

Daarna werden diverse plekken in de gemeente bezocht waar de gouverneur in gesprek ging met de inwoners en vrijwilligers van Voerendaal. Vervolgens ging het met de buurtbus naar Klimmen om daar kennis te maken met het bijzondere woonconcept ‘Het Andere Wonen'. Het Muziekcollectief Voerendaal had speciaal voor het bezoek van de gouverneur een blues-nummer ingestudeerd.

Aansluitend werd Roemer meegenomen in de emotionele verhalen van de Oekraïense vluchtelingen die worden opgevangen in een voormalige voetbalkantine in Ransdaal. Dit bezoek maakte duidelijk indruk op de gouverneur.

Het werkbezoek werd afgesloten met een etentje dat verzorgd werd door een aantal vrijwilligers.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties