Wandeling door de Eifel

Foto: (c) ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 21/11/2023 om 11:13
Laatst bewerkt op 21/11/2023 om 12:47

IVN Kerkrade verzorgt op zaterdag 2 december een wandeling rondom Monschau. Natuurlijk kan ook een bezoek aan de kerstmarkt niet uitblijven.

Deelnemers vertrekken om 9.00 uur vanaf de parkeerplaats bij het Discovery Museum in Kerkrade. Onder leiding van gids Olaf Op den Kamp wordt een 13 kilometer lange winterwandeling door de bossen van de Eifel afgelegd. Door de ravijnbossen moeten er vooral in de eerste helft van de tocht enkele hoogtemeters overwonnen worden. Stevige wandelschoenen zijn dan ook geen overbodige luxe.  

Tussen de vakwerkhuizen in de straatjes en op het marktplein van Monschau zijn kraampjes van de kerstmarkt opgebouwd. Natuurlijk mogen ook hier de Aachener Printen, Monschauer Senf en de Glühwein niet ontbreken. Aanmelden kan via ivn.Kerkrade@gmail.com.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties