Vuurwerk, wapen en hennep gevonden in woning

foto: Politie wijkagenten Simpelveld
Gepubliceerd op 11/12/2022 om 08:56
Laatst bewerkt op 11/12/2022 om 09:06

Een minderjarige jongen uit Bocholtz is opgepakt wegens bezit en handel in illegaal vuurwerk. Bij de doorzoeking van zijn slaapkamer vond de politie 2 kilo zwaar vuurwerk.

"Levensgevaarlijk!", schrijft de wijkagent op sociale media. Ze kwamen de knaap op het spoor na een melding via Meld Misdaad Anoniem.

Maar de agenten troffen meer verboden en opvallende zaken aan in de woning. Op de slaapkamer van de jongen lag een verboden wapen en een flinke som geld. Ook de familieleden gaan niet vrijuit. Bij hen werd een flinke hoeveelheid hennep gevonden.

De vondst van de verdovende middelen is gemeld bij gemeente Simpelveld, die waarschijnlijk de woning enkele maanden zal sluiten.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties