Vrouw vermoord gevonden in Kerkraadse woning, verdachte in cel

Foto: (c) ZO-NWs I Bjorn Thimister
Gepubliceerd op 7/11/2022 om 19:48
Laatst bewerkt op 7/11/2022 om 20:25

In een woning aan de Pieter de Hooghstraat in Kerkrade is maandagmiddag het lichaam van een overleden vrouw gevonden door de politie. Zij bleek te zijn vermoord. Even later is er een man aangehouden, volgens een politiewoordvoerder. Hij zit vast.

"Wij kregen een melding en zijn zelf de woning naar binnen gegaan, waarna wij het lichaam van de vrouw daar hebben aangetroffen", legt woordvoerder Wim Coenen namens de politie uit. "Over de identiteit van het slachtoffer en die van de verdachte kunnen wij nu nog niks zeggen. Dat is onderwerp van onderzoek. Wij houden serieus rekening met een misdrijf." 

Leden van de afdeling van de Forensische Opsporing (FO) van de politie deden maandagavond sporenonderzoek in de desbetreffende woning. Een auto, een zilverkleurige Volkswagen Polo, werd afgesleept voor nader onderzoek.  

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties