Voorbereidingswedstrijd tegen Bayern München

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 30/08/2023 om 13:08
Laatst bewerkt op 30/08/2023 om 13:55

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen nemen de vrouwen van Fortuna Sittard het op tegen niemand minder dan Bayern München. De wedstrijd wordt vrijdag gespeeld op de FC Bayern Campus in München.

Voor een groot aantal speelsters van Fortuna wordt het de eerste krachtmeting op Champions League-niveau. De dames van Bayern stonden bij het einde van het seizoen helemaal boven aan de ranglijst en waren daarmee kampioen. De ploeg van trainer Roger Reijners werd derde in de Nederlandse competitie.

Het belooft een hele ervaring te worden voor de vrouwen. Het is overigens niet voor het eerst dat de vrouwen van Fortuna in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een Duitse ploeg treffen. Afgelopen week kwamen de dames nog in actie tegen Bayer Leverkussen. In een dynamische wedstrijd wisten beide ploegen uiteindelijk twee maal te scoren.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties