Volgende tegenstander van Jarno Errens is Youssef Zalal

Gepubliceerd op 28/05/2024 om 09:23
Laatst bewerkt op 28/05/2024 om 10:16

Jarno Errens uit Hulsberg kan zich voorbereiden op zijn volgende wedstrijd voor de Ultimate Fighting Championship (UFC). Hij neemt het dan op tegen de Marokkaan Youssef Zalal. 

De 29-jarige vechter van Team Thriving in Heerlen keert op 10 augustus terug in ring na een verplichte pauze na een blessure. De Heerlenaar versloeg in zijn laatste match de Amerikaan Steven Nguyen. Dat was zijn eerste gewonnen UFC-wedstrijd. Errens kwam niet ongeschonden uit de zwaarbevochte overwinning. Hij liep een gebroken neus op. 

Lees ook: Jarno Errens na eerste UFC-winst: 'Ik word groter dan Rico Verhoeven'

Ook voor Zalal is het een comeback na zijn overwinning op Billy Quarantillo. Beide heren komen uit in de klasse vedergewicht. Het evenement wordt gehouden in de UFC APEX in Las Vegas.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties