Voerendaler maakt kans op top baan in horeca

foto: iStock
Gepubliceerd op 9/01/2024 om 14:43
Laatst bewerkt op 9/01/2024 om 15:21

De 22-jarige Vince Meurders uit Voerendaal staat in de finale van de Nxt GM Challenge. Hij maakt daarmee kans om een jaar lang directeur te worden van twee top hotels aan het Rembrandtplein in Amsterdam.

Meurders heeft zijn opleiding aan de Hogere hotelschool in Leeuwarden bijna afgerond. Hij is momenteel bezig met een afsluitende stage bij een hotel in Amsterdam. De challenge van HotelloTOP kan een mooie kans zijn voor Vince. Het doel van de wedstrijd is om er voor te zorgen dat afgestudeerden behouden blijven voor de horeca. 

Zijn kansen op de overwinning schat Meurders op 50 procent gezien er twee finalisten zijn. Constantin Benesch uit Oostenrijk is zijn tegenstander. Woensdag wordt de winnaar bekend gemaakt.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties